FANS-tastic

Wednesday, November 9, 2011

Nie la segala appointment ako sepanjang bulan November & Disember

Assalamualaikum

Semalaman tak update entry utk blog...Sibuk sangat...Siapkan segala assignments yg bertimbun nie...Cuti mid sem pun tak macam cuti sebab cuti diisi dgn assignments dan trip ke Langkawi...Lepas esok, 3 hari la tak de entry terbaru dari saya...Insyaallah, saya akan ceritakan pengalaman saya berada di Langkawi pada minggu depan...


Ok, tajuk entry kali ini mengenai temu janji saya sepanjang bulan Nov dan Dis 2011...Weekends tak payah cerita la memang takde nyer kat rumah...Weekend dan weekdays memang ada kat kampus je...Macam-macam program ada...Bak kate tagline Astro, "Macam-Macam Ada"...Meh, tengok segala appoinment saya di kampus:

November 2011:
11-13: Lawatan ke Langkawi
16: Test Issue
19: Pentas Mentor dan Protege MASA 2011
22: Present Issue
23: Case study Global
26-27: Finishing School modul (Nyibuk je)

Disember 2011:
2-3: Seminar Issue & SMM
2-4: Wedding Kelantan
10: Aunt Wedding (Jengka)
15: Present Risk (project paper)
19: Present Global (project paper)
24: REVISION Week sudah!!

Nie belum termasuk segala test 2 lagi...O.M.G...Final year...Buziest semester among the other 4...Oopss...ada pertindihan tarikh pada bulan Disember nampaknya...Seminar dan wedding di Kelantan...Kena pilih lagi...Boleh tak saya datang seminar satu hari je?? Pada hari Jumaat...Sebab Jumaat petang dah kene bertolak ke Seremban & naik train dari Seremban ke Kelantan...Tiket kemungkinan pukul 9pm dari Seremban...Family lain dah bertolak awal ke Kelantan...Left me only...Nak pergi jugak Kelantan..Tak nak tinggal sorang je kat Melaka...Want to be with my family...

Ok, peeps...Need to stop blogging and start doing all my assignments...My wish today is finish 2 out of 4 assignments...Gotta go...Bye...See you all next week on my entry about Langkawi...First of all, I'm not going to Langkawi for holiday but for 30% commitment...Teringat pulak lagu Cinta Mukabuku, pastu teringat kisah my bro about cinta dia disocial network...Jom dengar...Salam...PEAZE!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...