FANS-tastic

Wednesday, September 7, 2011

M.O.T.I.F

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Lama saya tak update blog nie...Rasa berhabuk ckit plak dier...Buzy lew...2 bulan nie asyik sibuk dengan kerja, kerja dan kerja...Tapi malam nie saya curi masa untuk post berita baru...Itupun sebab tak puas hati dengan seorang perempuan nie...Ntah ape la masalah dia sampai dah pakai spec pun still tak dapat bezakan antara saya dan kawan saya...Rasa macam nk bagi dia makan kasut je bila saya dapat tahu citer nie...

Ko pehal pompuan??? Dah tak dapat beza antara lelaki dan perempuan ke??? Hello, perempuan dengan lelaki besar bezanya ye...Pe motif ko kate ako dgn Riq muka sama??? Rabun ke ape ko nie??? Bukak mata kau luas2 bley tak??? Tahu la Riq tue blaja tak tinggi macam kau...Tapi tak perlulah ko hina dia maca tue sekali...Riq bukan penjenayah yg ko nk kate kejam2 nie...Kesalahan dia tipu kau mengenai status dia...Tapi Riq tak pernah tipu perasaan dia pada ko...Aku nampak kesungguhan dan keikhlasan Riq dalam menyayangi dan mencintai kau...

Hidup Riq dah cukup sedih...Yg kau pergi tambah sedih dia apesal??? Ako respect kat ko dulu tapi sekarang rasa respect tue bertukar jadi rasa annoying...Sebab ape ko tau, ko layan Riq macam sampah je...Bila ada masalah cari dia...Bila ko dgn buah hati ko tue, Riq ko buat macam tak wujud...Ko engat kawan ako nie sampah ke??? Ako sabar sbb Riq je nie...Ikutkan hati ada je ako jumpa ko pastu kasi satu "tandatangan" pada ko...Eh, pompuan ko buat kawan ako mcm nie, ko pun akan kene balik nanti...Its karma la beb...You get what you give...

Sebab nk jumpa kau, Riq kerja kuat...Dia sanggup kerja full sampai seminggu masa bulan puasa...Sebab apa ko tau, sebab nk datang Shah Alam jumpa kau...Ko tau brape byk duit dia habis??? Riq tak pernah kisah pasal hal duit kalau untuk ko...Cincin yg kau bagi dia tue, tak pernah lepas dari dia...Pernah sekali dia salah letak, dia selongkar satu bilik cari...Selagi tak jumpa dia tak berhenti...Ko plak buat dia macam nie...Riq susah payah datang Shah Alam sekali lagi untuk ape, untuk tengok wayang dgn kau...Sesuatu yg dia nk sangat buat...Sampai cnie ko putuskan persahabatan...Ko tau tak remuknya hati Riq??? Sedihnya Riq bila ko putuskan persahabatan...Ko akan merasa apa yg Riq rasa bila kawan ko buat macam ape yg ko buat pada Riq...Tue sumer kerja Allah SWT...Just wait and see la ye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...