FANS-tastic

Monday, November 21, 2011

L.A.N.G.K.A.W.I Part 2 Bahagian 2

Assalamualaikum

Haa...berjumpa kembali kita dalam entry bahagian kedua utk Langkawi Part 2...Here we goes...

Bahagian kedua LANGKAWI Part 2

Dataran Lang

Bersambung dari bahagian 1, pukul 3.30pm saya dan rakan-rakan tiba ditempat penginapan kami...Lupa nak cakap...Sebelum tiba di tempat penginapan, kami semua pergi makan dulu...Kat mane, lupa pulak nak cakap...Tp, masih di Langkawi jugak la...ngeh3...Ok, back to tempat penginapan...Sampai je, terus check-in...Chalet saya bersama-sama 3 orang rakan sekelas iaitu Eyqa, CT Jun dan Ezza...Chalet kami selesa...Ber aircond, ada TV, meja solek...Memang selesa...Tp, dapat katil single-bed dua...Mmg kene kongsi la...Nasib baek kami berempat kecik-kecik je orang nyer...Haha..Chalet kami no nyer K8123...Located dekat2 swimming pool...Nak mandi swimming pool petang tapi ramai pulak orang...Sogan...So, rehat2 kan diri dalam bilik beraircond...Pergh, terlelap sekejap atas tilam empuk tue...LOL!

Tapi, petang sampai malam kami dibenarkan berjalan-jalan di Langkawi...Apa lagi kan...Bila nak jalan2 Langkawi kalau bukan kita dah ada di Langkawi...Bila nk jalan2 kena la ada transport kan...So, kami berempat sewa la kereta...Kereta yg kami dapat sewa, wira putih automatic...RM60 dari petang sampai pagi esoknya...Boleh la...Itu yg murah...Kami semua keluar jalan ke Pantai Cenang lepas Maghrib...Pukul 8.00pm start drive ke Pantai Cenang...Jauh la jugak Pantai Cenang dari chalet kami...Ada la setengah jam ke sana...Tak boleh bwk laju sbb Langkawi bukan kawasan saya...Tak tahu jalan sangat...Tu yg drive serupa baru dapat lesen...Kami sempat ke OneZone...Eyqa, CT Jun dgn Ezza beli coklat kat situ...Kami sampai pun OneZone dah nk tutup...Awal betul orang Langkawi nie tidur...Lepas beli coklat, kami sumer ape lagi, jadi Model Terjun la malam tue...Macam2 aksi kami berempat...Uploading...

Ezza dan Eyqa

Nz dan Ezza

Underwater World

Pose!

Rose only, no Jack

The Roses

Candid

Selamber!


Siti

Ezza

Naz Zuren a.k.a TJ
Eyqa
Tue la pose kami yg pelbagai aksi yg TAK TERLAMPAU ye..Lepas pose depan Underwater World, dah pukul 10 malam...Ape lagi kan, perut duk la buat orkestra...Berbunyi-bunyi...Kami pun carilah restaurant untuk makan malam...One funny things bout' this...Kami dah masuk satu kedai, tengok menu dan harganya, terus keluar balik...Hahaha...Mahal sih...Bayangkan, kat Melaka nasi daging merah RM5.50 dah termasuk nasi putih...Kat kedai tue smpi RM8.50...Mana kami tak keluar balik...Terus la cari-cari lagi...Semasa cari-cari tue sempat la jugak berhenti dekat satu kedai cermin mata nie...Sebab, ku mencari spec mata hitam yg agak Hotzzz g2...Jumpa la satu...Terus beli...Jap ea...Upload...

Me in new sunglass
Haaa..Amacam?? Meletzzz tak??? Hot market der...LOL!! Dah puas jalan, lapar sangat, kami check-in la kat Telaga Seafood Restaurant...Boleh tahan la harganya...Tempat pun menarik...Sampai ada pondok...Nie la aksi-aksi kami sementara menunggu makanan sampai...Uploading...

Telaga Seafood Restaurant

The Restaurant

Drama kami

Pondok kami

Kami dan spec

Patrick Squarepants

Kami suka berdrama

Cak cak cak

Jap ea...Ada video skali kami rekod kat restoran nie...

video

Lepas abes makan, kami pun pulang ke tempat kami park kereta tadi...Sempat lagi take a pitstop kat The Cabin, Langkawi...Posing la kan...View Cabin nie menarik...Uploading...

Siti dan Eyqa

Catwoman buat abugit
Siti at the Cabin, Langkawi

Eyqa with TJ

Ezza with bunga

Mereka ber-3

Haa...selepas di Cabin, barulah kami sampai di kereta...Lepas tue sumer plan nak pergi ke Kuah cari Helang Besar...Punyer lah confident kan tahu kat mane...Last2 tak jumpa jugak...Sebab tak jumpa balik je la jawabnyer...Sebelum sampai chalet, sempat berhenti kat mane tak engat tp ape lg jadi model terjun lagi...Uploading...

Kami ber-4

Drama kami

Mereka ber-3

Lepas habis posing, sumer dah letih...Pulanglah kami ke chalet..Pukul 12.30pm sumer dah tidur...Bersedia untuk hari Ahad yg lebih mencabar...Ok, sampai disini sahaja Langkawi Part 2 Bahagian kedua...Berjumpa lagi di Langkawi Part 3...PEAZE!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...