FANS-tastic

Friday, November 11, 2011

Hangoutzzz with my high school budyzzz!

Assalamualaikum

Semalam cakap entry saved untuk 3 hari...Hari update jugak kan...Hihi...Nak story2 kejadian-kejadian hari nie la...Kejadian la sangat kan...Well, hari nie saya hangoutzzz dengan kawan-kawan sekolah menengah...Kat mane?? Tak lain tak bukan, Mahkota Parade la...Satu hari nie kat sane je...Lama tak jumpa kan...Dah masing-masing kampus tempat lain...Semua produk UiTM tue...UiTM DiHatiku...ahakss...Yang join hari nie-Aku, Shidah, Deena & Midah...Midah kalau ada memang kiteorg tak berhenti gelak la...Sakit perut aku hari nie...Asyik la gelak tak habis-habis...Aktiviti kami hari nie macam biasa, makan kat Pizza Hut plus main bowling and main basketball...Jap ea...Sementara tunggu Shidah datang, sempat la saya snap gambar Midah dgn Deena...






Haa...nie la aksi-aksi Midah dgn Deena masa kami tunggu Shieda...Tak terlampau ye...Shiedah dtg je, ape lagi...Perut dah tentu la lapar kan...Serang Pizza Hut...Lapar punyer pasal, tak sempat saya nk snap gambar hidangan tengah hari kami...Tapi sempat pulak pose sane sini...Uploading...



  

Kawan saya sorang nie, kalau dah depan kamera, memang dia model terjun terbaek dari ladang...hihi...Pose natural habis...Haa...After perut sudah kenyang, baru ada tenaga kan...Haha...Tenaga yg baru tue kami gunakan untuk baling bola bowling kasi jatuh semua pin2 nya...(padahal banyak je masuk longkang)...Hihi...Uploading...






Haa...tue la pose2 kami berempat...2 games kami main...Lama jugak la...Sampai kiri kanan lane 2 kali tukar orang, kami tak habis-habis lagi...Nak tau score nyer...

First Game
Second Game
First game ku menang...Second game, pancit sudah! Longkang pulak banyak...TAHNIAH! Tak sampai 100 pun satu game...Teruk jugak you...Ahakss...Haaa...lepas main bowling, join Shieda dgn Deena test slam dunk kiterorg...Nak jadi ala2 Hanamichi Sakuragi...ahakss...Lenguh tangan ako...Satu game sudah pancit...Shiedah dgn  Deena sampai 2 game...Byk tenaga budak berdua nie...


Lepas testing slam dunk kiterorg nie, sumer dah penat...So, balik rumah la kan...Have great time with my high school buddies...Love them...Ok, panjang kan entry kali ini...Done...Ok, nak start packing2 untuk trip ke Langkawi...See you next week on my entry about Langkawi...Gud nyte and Salam...PEAZE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...