FANS-tastic

Monday, November 7, 2011

D.I.A

Assalamualaikum

Haaa...bertemu lagi kite readers...Ok, as I keep my promise at the previous post regarding the story about "DIA", let me story2 ckit aktiviti saya pada hari ini...Well, I in my mid semester break holiday...There are another 6 days left...3 days will be spend at Langkawi for my Issue trip...Need to some project there...Ok, tue mukadimah sebelum saya membuka cerita mengenai "DIA"...

Siapa "DIA"???....Siapa yang saya lelaki yang saya suka???...Siapa yang sering saya perkatakan sebelum ini??


Dia mestilah seorang manusia kan...Takkan antoo pulak...Seorang manusia....Seorang lelaki...Nak tulis nama dia ke??? Ofcourse NO le...Nanti kalau dia baca malu la saya...Blushingblushingblushing...Sampai bila-bila tak mampu nak berdepan sudah...Biarlah hanya blog ini dan anda readers saya yg setia follow blog nie je yang tahu...Nama dia....RAHSIA! haha...

Macam mana saya boleh suka pada dia??? Haaa...nie lah yang dikatakan L.O.V.E at first sight...Mula-mula nampak macam pendiam je orang nya...Dah la saya pendiam, dia pendiam...Lawak je dua2 macam malu2 cat...Bila dah kenal, hah kau....Petah bercakap rupanya...Mulut manis...Makan gula hari2 kowt...Hihi...Just kidding...Tapi, memang dia pandai serve customer...I learn from him the way to serve customer...Sebab, memang tak pernah kerja promoter sebelum nie...Tengok cara dia serve, memang berkesan...Kejap je dia dapat jual seluar...Me, first week kerja hampeh...Paling low jualan...Masuk minggu kedua ada peningkatan...Alhamdulillah...Ok, back to story bout' Him...Masuk perenggan kedua...panjang nie...

Selama sebulan lebih kerja sama, rasa macam ada keserasian antara kami...Tapi, macam rasa syok sendiri je...Perasaan saya je kot...Tue yg buat deq je...Tapi, lama-kelamaan makin serasi...Time hari raya, dia lah yg mahu sangat minta saya pakai baju kurung datang kerja...Ok la kot sebab raya pertama kan...Pakai baju kurung aku datang kerja dengan heels nyer...Imagine I wore 2 inch heels for about 8 1/2 hours...My God...Can you imagine my condition??? Sampai melecet kaki saya...Tetibe jadi tinggi kan hari tue...Saya pakai baju kurung moden warna kuning oren...Ada belah tepi...Dah macam punjabi pun ada...Makes me so suprise kan, dia puji saya...

"Awak nampak cantik pakai baju kurung...Betul-betul macam ladies..."

Terkesima saya sebentar...Tak pernah kot ada lelaki puji saya macam tue...O.M.G...He said that...He said something that I wouldn't expected...Makes me think, is he had a feeling with me??? He knock my heart...After more than 4 years I closed it...4 years I'm not thinking bout' "C.I.N.T.A"...My C.I.N.T.A is with my study, my assignments, my gadgets and with my family...Not with a man...But, umur makin lama makin meningkat...Kena la jugak kan fikir-fikir pasal hal-hal fasa kedua kehidupan...I'm 21, next year turn 22...My target to end my single life is on 26 years old...Lambat-lambat nanti, susah pulak kan...Ada jela mulut2 manusia yg agak tempayan tak boleh tutup kate kite nie anak dara tua la, memilih la...tak laku and WHAT SO EVA...Kalau ada jodoh, seru dah sampai maka berlangsung la ye...

Tapi, the prob is masing-masing berdiam diri...Ofsourse la saya akan diam...Takkan saya yang cakap dulu kowt...Saya tunggu dia yg cakap...Kalau betul la dia suka pada saya...Saya memang suka pada awak...Saya terima awak seadanya...Hopefully pun awak terima saya seadanya...Saya tak cantik, tapi saya comel...Cute...Nampak je mcm garang, tp dalam hati ada taman...Hihi...Bila ku dah mula bermadah...Sampai esuk pun tak abes...

Ok, sampai disini sahaja entry pasal "DIA"...Nanti kita ceciter lagi ye...Nak tido awal malam nie...Lagipun selsema melanda diri...Before that, nie lagu untuk "DIA"...Title "Aku Jatuh Cinta by Liyana Jasmay"...Good night readers...PEAZE!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...