FANS-tastic

Thursday, November 3, 2011

10th, 11th and 12th resume

Assalamualaikum
 



 Haaa...bertemu lagi kita di entry terbaik dari ladang lembu susu dutch lady 1,2,3 perisa coklat...Strawberry pun ada...haha...Just kidding...LOL! Saja buat lawak untuk release kan kemarahan yang sedang melanda diri sejak 1 jam 30 minit yang lepas...Entry kedua dalam masa 1 hari...Kali nak ceciter pasal resume yang ke 11, 12 dan 13...Well, my sis asked me to send another 3 resume to developer company...Worldwide Holdings, SP Setia and Glenmarie...Alamat dah ambil, telefon saje belum...Ahakss...Esuk baru call...Chillax suda...Wakaka...Orang lain antar 2, ku hantar sampai 12...Giler resume betul...Even 2 company dah melamar saya..Melamar??? Bila la "orang tue" nak melamar aku...Ahaksss...Gedixx la kamu, Naz Zuren...Ku menunggu, ku menunggu kau melamarku...Wowwww...Mimpi sudah...Kembali ke alam realiti...Oopsss...Terlebey la pulak...Kih3...

Other than menunggu resume dicetak oleh Canon Printer nie, saya dok la buat soalan/teka-teki untuk program Mentor dan Protege MASA 19 Nov nanti...Kena setup awal kan, tade la nanti time program kelam kabut je...Rosak majlis aku...No! Last semester pegang jawatan nie, let's make it fun...Let's give our best shot for this program...I'll make sure the program much more interesting and fun than previous semester...Insyaallah, AMIN! Ok, dear Mentor & Protege, lets see whether you general knowledge level is...Update with current issue...Coz I'll ask about it...Ahakss...Pecah clue sudah! LOL! 

Ok, it seems that I'll googling general issues and spend a night with search engine...See you at the next entry...PEAZE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...