FANS-tastic

Sunday, October 23, 2011

Hari Ahad...

Assalamualaikum...

Morning people...Hari Ahad nie memang digunakan untuk berehat bersama family/kawan/"gewey" y'allzzz...Me? With "gewey"?? Haha...Ntah la...ahakss..."Gewey" belum declare ada la...ahakss...Gedix sih...Hari Ahad ea, ku buat ape??? Ha...buat yg kat bawah nie...

Global-SM-Risk

Haaa...nie yg membuat ku buzy hujung minggu...Assignments!!! Dah nama pun student kan...M.A.H.A.S.I.S.W.I...so, mane boleh lari dari assignments...Actually, gambar kat atas nie, tade la bagi saya stress...Yang membuat kan saya stress tu subjek SMM...Dah le tak berapa nak faham...Masuk kelas, JASAD dlm kelas MINDA & FIKIRAN ke tempat lain...Sungguh chenta nak masuk kelas SMM...Mahu je saya skip kelas nie...Tapi.....ikrar semester akhir:

1. Kurangkan skip kelas
2. Datang awal
3. Dean List
4. Ubah cara kerja kumpulan
5. Team work yg lebih baik

Haaa...itu la ikrar semester akhir saya...So, far no 1 tue dipenuhi..No 2, lagi datang lambat ada la...ahaksss...No. 3 Sedang diusahakan...No 4 Ada penambahbaikan...No 5 (refer No 4)...hihi...Semester akhir kan, be a M.A.T.U.R.E.D degree student...Next semester dah mula praktikal...So, think like a working people...Respect others so that others will respect you...PEAZE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...