FANS-tastic

Monday, October 31, 2011

Assignments...Tests...Meeting...Virus attack

Assalamualaikum

Salam sejahtera to all my readers and followers...Haa...berjumpa kita lagi ye...Ok, entry kali ini nak ceciter pasal 3 perkara, Assignments+Tests+Meeting...Perkara nk story lebih-lebih = VIRUS ATTACKS

Perkara pertama: Assignments
Assignments memang tak boleh lari dari hidup seorang graduan....Mana ada graduan yg tak kena buat assignments kan?? Ofcourse la ada...Nak berjaya kena berusaha...Mana ada kejayaan datang sedap bergolek-golek kat kaki...hihi...Saja gurau-gurau nak hilangkan stress...Baru je berjaya siapkan mind map Risk...Dah nama pun mind map, ape lagi...Punyer la seringkas alam untuk chapter 7...Ntah kenapa kali ini rasa malas sangat nak buat mind map yang macam biasa aku buat...Biasa ada la sikit-sikit notes pun...Ini tidak...Point sahaja...Tade explaination...Ape nk jadi tue?? Sape nak jawab?? Haha...Jawab sendiri la ye...

Perkara kedua: Tests
Hurm...nie pun tak boleh nak mengelak...Dah lumrah setiap subjek ada tests...Sebahagian dari assessment...Tapi, mengapa semester ini, tests baik punyer berturutan...3 hari straight der aku punya test...Tak pernah kot macam nie...Dugaan...Ada hikmah (positive thinking)...Lecturer nak bagi cuti mid sem rehat abis...Tade la time cuti nk ngadap buku kan...hihi...LOL!

Perkara ketiga: Meeting
Nie tade la nak ceciter sangat...Sebab ku pengarah projek, so ku la yang kene bagi briefing pada AJK2 sekalian...Tapi, sakit kepala nak cari segala replacement...Ramai pulak yang tak dapat join sebab clash dengan date trip...Cabaran bagi ku sebagai pengarah projek untuk menyelesaikan masalah nie...No biggie la...Auwww...Ahakss...

Perkara panjang dipendekkan: TROJAN + MALWARE vs Kaspersky
Haaa...dah macam lawan ala2 ultraman gitu...Ntah ape la masalah Cik Delly saya nie diserang 2 ekor virus..Bukan virus-virus cinta yg Dewa19 nyanyi tue...Nie virus power punyer...Tak pasal2 gambar-gambar dalam pendrive aku pun ditelan nyer...MIA...sedih ar...Byk gambar dlm tue...Esok nk bawak Cik Delly nie pergi jumpa Dr Computer...Coursemate yang jd doktornya...Tak pasal2 terbang duit ako la VIRUS! Hate you till death!!!

Ok readers...Need to sleep...Kelas pagi esok...Lagipun semalam tak cukup tidur...Tidur pukul 3am bangun pukul 7am...Nasib baik masa drive dari KL ke Melaka tak ngantuk...Mana tak nya, sepanjang jalan asyik la karaoke sepenuh hati...Sampai hujan aku nyanyi...Haha...Nyte allzzzz...PEAZE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...