FANS-tastic

Wednesday, October 26, 2011

Dia dapat sambung belajar tapi jauh sikit....

Assalamualaikum...


Gembira dalam masa yang sama agak sedih sikit...Gembira sebab dia dapat sambung belajar...Sedih sebab dia dapat tempat belajar kat N9...Memang la N9 dengan Melaka tue sebelah-sebelah je kan...Tapi, still lepas nie susah nak jumpa...Sampai bila la aku nak memendam perasaan nie...Nak cakap, segan, malu...Tak cakap karang, masuk angin keluar asap pulak...Silap-silap dia ada orang lain bila belajar kat sana...Aku jugak gigit jari nanti...Tidakkkkkkkk!!!!!!

Ek...lupa pulak la...Next year kan saya akan praktikal di KL...Arggghhhhh...Lagi susah nak jumpa dia...Alamatnyer pakai FB jela connect2...Paling tidak pun Skype...Haha...Ku dah ada Skype...Sape nak Skype2 dengan saya??? Hihi....Ok, nak start buat SMM...satu habuk pun tak buat lagi nie...Jumaat nak kena hantar...Ooohhh...Mind map Risk Chapter 7 menambah senarai assignment...Ok, gotta go...See you all in the next post... PEAZE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...