FANS-tastic

Saturday, June 7, 2014

Aktiviti Malam Hari Jumaat, 06062014



Haa...Tukar font and size sikit. Bosar sangat nampak macam serabut. Ikutkan dari entry akhir nk ceciter sweet moments kat Comfori a.k.a Comfori Part 1. Tapi, nak jugak ceciter aktiviti pada hari Jumaat malam, 6 June. Kakak tak de balik kampung so tinggal la aku dengan housemate kat rumah. Ikutkan nak g uptown Danau Kota tapi kalau pegi uptown sorang-sorang memang sasau ar sebab tade sape nak berbual. Even aku nie memang lone ranger tapi ade certain tempat perlukan member ye. Malam-malam craving nak chicken chop. Mula-mula nyer nak makan kat Nasi Lemak Cinta Sayang Subang Jaya tapi tak bukak pulak. So, pegi la dekat Murni Sunway Mentari...Belasah jela. 

After makan, dok terpikir. Nak balik ke enjoy the night? Pikir punyer la pikir, tekan pedal minyak ke arah Putrajaya. Tak expect la nak pergi sana so tak bawak kamera DSLR. Rugi!!!! Pakai kamera Samsung aku nie bateri cepat la habes. Sentap tak dapat tangkap banyak gambar. Huh!! Sampai je kat Dataran Putra punyerla terkezut...Sebab ape tau, ade aktiviti sewa roller blade, skateboard, skuter, motor elektrik kecik...Basikal pun ade daaa...

Mula-mula nak sewa roller blade tapi lagi suka selfie...So selfie la kite sorang2 tersenyum depan kamera sorang-sorang. Jap belanja gambar ea...Scroll down fella =)

Nak snap berlatarkan Jambatan Wawasan
Say selfie!
Baru je beli monopod online semalam. Selalu sangat wrong timing nak selfie. Kene la pakai tangan act like monopod semulajadi. Tue yang tak dapat view penuh. Sobs sobs...Jap ea, belanja gambar aktivti keluarkan peluh and jatuh gedebap sebab tergelincir main roller blade.




Haa...Ada la 2 jam jugak dekat Dataran Putrajaya. Selfie 30 minit (Tak dapat tangkap banyak sebab batery low), tengok orang jatuh gedebap 1 jam. Baki 30 minit duduk dalam kereta sambil dengar lagu and sambil berangan dan bermimpi dalam keadaan sedar. Tengok-tengok jam dah pukul 1 pagi. Apa lagi, masuk kereta drive balik Shah Alam. Tapi kawasan nie pukul 1 pagi pun aktif lagi. Still ramai family and budak-budak. Yela, cuti sekolah kan. Tak bawak pergi cuti, bawak main sport ringan pun jadi la kan...Ngantuk pulak malam nie. Oops, sorie bukan malam, dah nak Subuh toq...See at next entry! Belanja satu lagu dulu (tak kene mengena dgn entry tapi suka sangat dengan lagu nie k. Feverito)...Wassalam....







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...