FANS-tastic

Friday, February 3, 2012

My new interest


Right, good evening dear readers...Its 11.33pm and I'm infront of the laptop and writing entry for my blog after being in private mode for a week...If you read my previous entry, It stated that in the next entry, I will tell you about my new interest...Guess what

- SAYA SEKARANG KAKI NOVEL - 

My first novel in 21 years


I'm novel fan...Kind a weird coz I don't like to read especially novels...Eden tak suke ai baca novel tebal-tebal tue...Tapi, kali nie lain...Dalam masa 3 hari, dh habis baca novel tue...It 401 pages...Tade ape nk baca, belilah satu novel kan...Dah habis study...Tinggal nk pursue internship...

Ape mimpi beli novel pun tak tahu la Nz nie...Beli novel, lepas tue tajuk pulak "Pelukan Cinta"...Mak oiii...Tak boleh blah lew...Guess what, the funny thing is...My mother rasa pelik bila Nz baca novel...Novel cinta pulak tue...She thinks something wrong with me...Hahaha...Kelakar je reaksi my mother bila tahu I baca novel cinta...Bila baca buku pasal rumah tangga karang, dia ingat Nz nk kahwin pulak...Lagi la lawak nanti...Mom, relaks...Your daughter is fine lah...This is her new interest...Doesn't mean she's in love...LOVE??? Erm...better not to talk bout' it...Hahaaaa...

My comment about my first novel, best...Memang buat Nz jadi touching dengan kisah cinta antara dua insan...Inilah yang dinamakan kesetiaan cinta yang abadi dan telus...Mengalir juga airmata ku...Pengorbanan, kesetiaan, cinta yg ikhlas dan telus menjadi tunjang kekuatan novel ini...Tak salah ku beli novel nie...Berbaloi-baloi (nada Amy Search)...ngeh3...Nz cadangkan pada peminat/kaki novel, tak rugi beli novel nie...Kalaulah jadi filem mcm Ombak Rindu tue, Nz la orang pertama pergi tengok kat pawagam...Hihihi...Insyaallah, jika tiada aral-melintang...

Sinopsis novel nie??? Beli di kedai buku dan baca...Baru ada feel...Nak ceciter kat sini tak best...Tak de feel...Wah!!! Sejak baca novel cinta nie, makin kejiwangan aku...Nampaknya, dalam bilik nnt akan ada rak khas utk novel sahaja...Baru la menarik mini library Nz...So far, mini library penuh dgn buku ilmiah a.k.a buku time study...Senang citer panggil rak marketing je...Sbb buku marketing je kat rak tue...Buku lain Nz nak jual pd junior marketing...hihi

Ok, nanti Nz ceciter lagi pasal novel kedua k...Belum beli lagi nie...Baucar buku dh habis borong majalah kamera je nie...Nak beli pakai duit, kenalah tunggu ada duit kan...Takkan nak beli pakai tisu pulak...

See you all at the next entry

...Wassalam....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...