FANS-tastic

Monday, March 19, 2012

The Woman in Black

Assalamualaikum my dearest reader(s)

Ok...hari nie Nz nk ceciter mengenai satu movie yang baru je tengok petang tadi after work with my collegue, Liana kat TGV Sunway Pyramid...Tiket kiteorg pukul 7.45pm...So, b4 that pergi la makan kat KFC...Lagipun Nz tak sempat nk lunch pun hari nie...So, kire lunch & dinner la KFC tue...Jimat sikit...(Banyak la jimat)...

Ok, nak bagi rating/pandangan setelah melihat movie nie...Well, main karakter citer nie Daniel Radcliffe...Ala yang berlakon citer Harry Potter budak sihir tue yang ada tanda "N" kat dahi dier...Voldermort yg bagi...Buat souvenir...Kih3...


Movie Title: The Woman in Black
Duration: 1 jam 45 minit
Main karakter: Daniel Radcliffe as Arthur Kipps
Klasifikasi: Thriller
Rating: 4 bintang

Sinopsis:
Mengisahkan Arthur Kipps yang kehilangan isteri ketika isterinya melahirkan anak lelaki mereka, Joseph Kipps. Arthur bekerja sebagai seorang peguam di sebuah firma guaman di London. Untuk menyelamatkan kariernya sebagai seorang peguam, Arthur ditugaskan mengurus penjualan sebuah rumah lama, Eel Marsh. Arthur perlu ke rumah agam yang telah lama ditinggalkan itu untuk menguruskan dokumen-dokumen yang perlu dibawa pulang ke London. Tetapi, ada sesuatu yang tersembunyi disebalik rumah agam itu setelah Arthur terlihat satu kelibat wanita berpakaian hitam dikawasan perkuburan rumah agam itu. Satu per satu kanak-kanak di kawasan pedalaman mati bunuh diri dan Arthur percaya ini semua ada kaitan dengan kelibat wanita berpakaian hitam itu. Berjayakan Arthur merungkai misteri tersebut? Siapakah wanita berpakaian hitam yang Arthur lihat di kawasan perkuburan Eel Marsh? Nak ketahui...Scroll bawah....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

...TENGOK LAH DI PAWAGAM BERHAMPIRAN ANDA...

Hihihi...

Wassalam

Official Trailer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...